måndag 25 juli 2011

Jaha o vad gör man nu då??


Oj oj nu har det gått lite lång tid mellan inläggen, men så är det ju för många på sommaren.
Fast jag har inte semester(längre) utan nu är det jobb som gäller för mej som tagit mycket tid o ork för att jag skulle ha lust med detta med..Men men nu kommer det ett inlägg iaf..Det ska ju innehålla nåt handarbete och jag har inte vart så flitig med det fast jag tycker att jag sitter med det mer lr mindre varje kväll .

Iaf som sagt har jag börjat jobba och jag får inte ledigt fr arbetsförmedlingen som har ett finger med, och så visste jag inte heller om min rygg klarar det så nu har familjen åkt till Europa utan mej..lite snyft är det men jag har accepterat det och försöker ha kvalitetstid för mej istället, göra sådant jag verkligen tycker om och sen är det inte lätt att hitta hund och fågelvakter heller så detta blir bra!!
Lite sol hade ju inte skadat med men i dessa tider är jag tacksam för så lite med tanke på vad som händer i vårt grannland..
Så jag klagar inte alls!!
Får ju se fantastiska foton sen när de kommer hem och höra deras upplevelser och bara de har haft det bra så är jag nöjd!!

Jag hann göra ett pennfodral till minstingen som ville ha med sej lite ritpennor, så hon blev glad och fått gjort lite matkassar fast jag blev så förtjust i dem så jag har den ena till vanlig väska!!HAHA Är jag "tantig" i den, tror ni??hehe

Och jag har ÄNTLIGEN hittat en gammal tv serie som gick på 80-talet när jag var liten och sökt efter den i många videoaffärer men utan framgång men då är INTERNET fantastiskt!! Så jag hittade den här , så nu ska jag sätta på den första skivan och äntligen få uppleva denna igen med en ung Jane Seymour och Bruce Boxleitner!
Rekommenderar den. Öster om eden av John Steinbeck.

Imorrn ska jag testa på Bowenterapi!! Spännande!!!Återkommer om det besöket!

Jag hoppas ni har en fantastisk sommar fast den är regnig, har ni nåt bra pysseltips i regniga dagar?
Må gott allihopa!Tills nästa gång!!

ToodeLoo=)

6 kommentarer:

Sunna sa...

va skönt att du försöker ha positiva tankar trots att du är ensam, jag har världens semesterdepp tror jag, men idag har jag i alla fall roat mig med garnköp, ha det gott

Evas Pyssel sa...

Fin kasse, fint pennfodral !! Att vara kreativ ger glädje i ens liv, inte sant ? Synd att du inte kunde åka med på resan men du fixar det bra vad jag förstår. Ha det gott, önskar Eva

mary-ann sa...

åh den där serien kommer jag ihåg...satt som klister framför tv`n :))

Carola sa...

Kom hem alldeles för sent i går kväll för att ringa, men klart jag hänger med dig!!!

Hedvig sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som känner mig lite bloggoinspirerad så här på sommaren... ;)

Kram

Maria sa...

Riktigt härlig kasse! Och vad mysig du gjort bloggen! Hur fick du till "handstilen"??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...