måndag 18 juli 2011

Mysig dag..


I helgen var jag och Garngodis på loppis och sen åkte vi till Systrarna på solhjulet utanför Veberöd där vi mötte upp Flinka Fingrar för en trevlig stickstund..men det var nog så att dem enda som stickade var de getingarna som ville göra det när vi viftade bort dem, för det var underbart väder och fantastiskt trevligt så vi fick knappt tid till att handarbeta,hehe.

Vill någon åka helikopter så kan man göra det här,hehe.
De har hembakt och väldigt gott kaffe och sedan har de en underbar liten butik ,därl(Garngodis) säljer sitt egenfärgade garn och nu står mina fina vättar och troll där med och nästa år så blir det tavelutställning för min del, så jättekul,verkligen..För här finns det många kreativa konstnärer så detta fik är värt ett besök, de har öppet helger nu och efter juli månad så är det öppet på söndagar!

Det var verkligen trevligt med härligt umgänge,god fika,ljuvlig miljö, och väldigt lite värk , så det var en underbar dag, sånt kan jag leva på länge..och hoppas det kommer fler gånger..

Ha det så härligt nu i semestertider!!
ToodeLoo =)

8 kommentarer:

Carola sa...

Bäst av allt var att du mådde ganska bra, vännen. Kramis!

Rosenvante sa...

Åh så mycket fint det finns där.

Anelma handarbetar sa...

Vilken härlig dag du har haft. Vad mycket fint du också har fått se.

Maria sa...

Härlig dag och vad mycket fint det finns i butiken!

Sunna sa...

grön av avund, såna dagar vill jag också ha nu

Hedvig sa...

Ser riktigt mysigt ut! :)

Hedvig sa...

Ser riktigt mysigt ut! :)

Annika GW sa...

Hej! Storlekarna på bikiniers stämmer ganska bra. Byxan på den randiga är dock lite mini. Sen ska man virka ganska löst runt benöppninen.Jag virkade medium på båda. Bh:n blev lite stor men man kan ju mäta o ev göra några v mindre. Ha en fortsatt trevlig sommar! /Annika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...