torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullar och flygplan

NU har hösten kommit och då får man ju göra det lite fint med lite ljung! Men har fortfarande pelargoner och kryssbollar som fortfarande trivs och blommar så då finns det ingen anledning att byta ut dem!
Här fina skelett hunden som  jag hade beställt som får redan nu pryda bordet tillsammans med skelettaromabrännaren, Halloween är ändå så kort tid så då får man se dessa alster lite längre tillsammans !!
  Blev inspirerad sist av Hela Sverige bakar så jag var "tvungen " att göra en drömrulltårta och summan av kardemumman var att det är inte så lätt faktiskt att få till den perfekta rullen, men den fick duga och uppäten blev den .Hihi.


Skaffade dessa garner oxå och gissa två gånger på vad detta ska bli???...........
Jepp , nya pippialster, det ska bli 2 mössor, närmare bestämt en mindre och en stor! =)
 

Imorgon ska jag flyga upp till min syster för att fira systerdotterns 3-årsdag! Hon fyller nämligen år idag!! PÅ kanelbullens dag, så det är ju lite extra kul..

Jag har inte rest på mycket länge så klart jag har lite resfeber men ser mycket fram emot att komma och hälsa på dem, för det är inte ofta vi ses, så det blir få intensiva dagar men som sagt ska bli superkul!
Så må gott alla!!
ToodeLoo =)

3 kommentarer:

Patricia sa...

Nej sjuka djur eller småbarn är jobbigt, de kan ju inte berätta hur de mår, men idag är Rozzi mycket piggare så det går åt rätt håll och jag hoppas de fått bort all cancer, de såg inget mer än den stora tumören i alla fall.

Åh va gott med nybakat, även om jag inte gillar drömrulltårta, men nybakat är något speciellt. Här drar vi ner på kolhydraterna så jag har inte bakat på lääääänge .. =)

Hoppas resan går bra och att ni får trevligt på 3-års kalaset .. =)

Kram Patricia

Evas Pyssel sa...

Fint med ljung i blomlådorna !! Jag har fortfarande sommarblommor i dem. de ger sig inte . Drömrulltårta är gott !! Jag blev så förvånad i teveprogrammet att de som är så bakkunniga inte visse vad drömtårta är. Det är mums men svår att få fin.
Kram Eva

Sunna sa...

Här rök alla pelargoner igår, ihop med tomatplantor, sen blev det fönsterputs och ljung så idag känns det verkligen som höst, vilken underbar bordsprydnad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...