torsdag 18 oktober 2012

Torsdag igen !!

NU har jag gjort det till en vana  de sista gångerna att göra nya inlägg på torsdagar och då får jag väl fortsätta med det..hehe.. En gång i veckan har vart gasnka lagom för mej att blogga...Äntligen har jag nåt hemmagjort att visa upp!!

 Har gjort 2 pippimössor, en mamma barn mössa..Käckt att se ihop!!
 


 Och strumpor till "lillebror" Systersonen... Dessa ska väl iaf bli kvar på fötterna!! Hade gjort ett par raggpåsar ser de ut att vara faktiskt, men de kasar av på honom hela tiden , så hade tur att jag hade mer garn kvar till det setet jag stickat til honom innan.. 

 Och så har jag gjort en äns å läng strumpa till Biancis.... Så ska hon vara varm o go i sina gummistövlar sen.. Vår ena hund har vart dålig nu en tid, hon fick ett sår under hakan så penicillin och smärtstillande och tratt har varit den nya melodin..Tratten får hon ha ett tag till så hon inte kommer åt att riva upp såret igen.. Sen är det veterinärdags igen nästa vecka, då för återbesök och ta klorna igen.. Inte skoj alls..De måste söva henne för det finns ingen chans att någon får klippa hennes klor när hon är vaken och det är så syyyyynd, för  det går att klippa och bada henne utan några problem men att få fatt på klorna, det är en annan femma... Men det är ett ont måste så det är bara att få det gjort nu..
NI får må så gott!!

ToodeLooo  =)


5 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Du har varit flitig och hunnit med en hel del fint.

Kram Birgit

Pysselfarmor sa...

så flitig du varit! Undrar vad det är som gör att hon är så rädd om tassarna/klorna?

ha en skön helg!

Mia sa...

Torsdagar är en så god dag som någon :)
Fina mössor, passar ju bra till dina tröjor. Och så duktig du är att ta vara på restgarn, här blir det liggandes på hög..
God bättring till fyrbenta :)

En tappad maska sa...

Mysiga mönster :-)

Helena sa...

Tack för kommentaren på min blogg.
Vad duktig du är att sticka.=)

Kram/Helena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...