torsdag 11 oktober 2012

Stockholm tur o retur

I helgen åkte jag upp till syrran med familj! Var lite nervös inför flygresan, det var ett tag sedan men efter ett tag var det ju så klart fantastiskt med tanke på att sådana stora plan verkligen kan flyga och så underbart att få se ut med en sån vacker vy. När vi närmade oss huvudstaden var det som att se en dal med massor av älvar överallt, att det var så mycket småöar visste jag men helt otroligt att se själv  hur det egentligen ser ut på den höjden.


Möttes av syrran med dotern och det var härligt att se dem igen ! Bianca var lite blyg och trött, men det tog inte lång tid förrän det försvann så jag fick en härlig stor kram sen!
Här är lillbror som är 3 månader och älskar att somna väldigt nära sina gosefiltar!
Han är så söööt !!
 

Hennes kalas skulle vi ha ute och vädret var verkligen på vår sida! B och jag förberedde godispåsarna medan mamma gjorde tårtorna. B var så duktig och nallade inte en gång från påsarna , fast det var frestande. Hon pratar så bra och förstår allt vi säger så när vi sa att de ska vi ha till kalaset så accepterade hon det utan några problem!Jag kunde tom blåsa upp ballonger , det är nog för att jag slutat med cigen för x antal år sedan, bara fördelar, hehe!!
 

Hon fick sin andra paket av mej då oxå, ett diskställ med tallrikar och muggar, fast det visade sej senare att bakverken jag bakat som drömtårtan och dammsugarna fick agera bajskorvar och diskhon som en potta, det var superkul tyckte B som visade oss glatt hur det gick till!!HEHE.. Hon är ju för go!
 Så med ballongerna upphängda i träd och lyktstolpar kunde gästerna få komma, både stora och små!
Här sitter syrran med bebben!
 
Varför ha fiskdamm när man kan få en fågeldamm!! Barnen tyckte det ar jätteroligt när pappa M "kastade" ut flygpåsarna en efter en,Det var en rolig grej!
 
Sen var det dags att sjunga för födelsedagsbarnet!!
 

Det tog på kragfterna att vara ute och fixat hela dan så på kvällen tog de mej till en libanesisk resturang där jag fick prövat på lite nya maträtter! Härligt och gott,
Sen var vi urtrötta allihop så kvällen gick i sakta mak..

PÅ söndag kom en finurlig B in till mej på morron och den startade med en bamsekram.. Finns det nåt härligare?? Frukosten var uppdukad som vanligt, vilken service jag fått!! För att sen hälsa på min svägerska snabbt som oxå fått bebis(glömde kameran %%#!&4(#&!8 j-a  &(/%&/%-it!! Och sen var det dags att äta igen.

.Nu bjöds jag på lax potatis och kall sås!! Mm jättegott sen fick vi stressa för jag skulle se skogskyrkogården.
 

.Jättefint här , verkligen..Ska bli härligt att promenera här nån gång....
Sen för att se deras kolonilott och deras nya hus... Jättefint där med, ser fram emot nästa gång jag kommer, så det ska bli spännande..Åkte till flyget och sa hej då till syrran o familjen och Stockholm för denna gång!
 
Ses snart igen, förhoppningsvis!!

ToodeLoo =)


2 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Ååh vilken trevlig helg du har haft.

Kram Birgit

Evas Pyssel sa...

Så roligt för dej att ut och lufta vingarna. Alltid roligt att träffa sina kära och att komma till Stockholm. Det var ett tag sedan jag var där.
Ha en skön helg !! Kram Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...